Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och vänskap

 

Frosten skördar så lätt det ömtåliga
skönhet har sitt pris
knoppen är så ömtålig 
känner frostens ansikte närma sig
gå varsamt i dess rabatt
ett ord här och där
fjunen de flyga
Ligger och gror, isen så skör
spricker igen
Och frysa
 
De goda orden faller som droppar
i vår själ
livgivande vatten
lindar helar och läker
 

 
Glöm aldrig vara glad över vänner och kärlek du har
Tala om hur du känner, så de vet du bryr dig
en blomma en kram säger mycket
skratta och var glad tillsammans
gråt med dem
lyssna, om de behöver
räck ut din hand, visa att du bryr dig
 
när vi bryr oss finns vi där
i regn och solsken

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2019-06-09 17:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Gör vi alltid kram
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP