Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universumdjupt andetag

Universumdjupt tycks andetaget,
som söker syret för själva livets skull.
När mörkret tär på både tanke och kropp
dyker själen ut i otidshavet.
I dvalans sfär där mörker och ljus möts
hör du hur en gång skapade stjärnor
sjunger själva livets sång, också din.
Du är till och du andas,
Du betyder!
Och så faller morgonljuset över din nya dag.






Prosa av Feminaz
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-09 09:04



Bookmark and Share


  Briza media
Så fint!
2019-07-02

  SatansSon
du har sting. glöd.
2019-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är ett underbart avslut på en bra och tänkvärd text!
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz