Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aura av unikum

morgondova ljus genom glaset
framför den väg jag gick
mörkret hindrade mig blicka
framåt

nattens korpar lyfter
lockas bort av glädjens bröd
av leenden mellan träden
vaggas jag i bomull nu

mjuk sand är livet under
mina nakna fötter och
med ett skimmer över huden
är jag osminkat ny




Fri vers av Eva Silwer
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-09 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Silwer