Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ett bortglömt minne från 50-talet?)


En insnöad moster och Edvard Person. ..





De hembakade kakorna smakade
så bra,sittandes i Mosters Jugend
glasveranda som knakade i höst
-stormen

Men som ingen låtsades om
eftersom Moster hade något
väldigt viktigt att förtälja. ..

Vad det var har kommit bort
inte på grund av stormen


Utan på grund av ett minnes
-hack inuti huvudkontoret

Vad mer kan man begära
Av en människa som kanske

Snart ska få fylla 101 år




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-09 10:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2019-06-10

    All my ghosts
Bra rubrik, intressant dikt. Slående hur många av de där gamla skådespelarna dog relativt unga. Thor Modéen blev bara 52 år. Hans skådespelarkollega Åke Söderblom 55 år. Gösta Ekman (den äldre) 47 år. Edvard Persson något äldre, dock (69).

2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP