Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan


Orden
Inristade
över huden

Ärlighetens
tvivel
Som lämnat
spår

Fly inte
undan

Gå till källan

Även då
den ligger
bortom törnestig




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-09 11:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skåda källan
se ditt ansikte
skåda tillbaka
Vad är det du ser
är det sanningen
eller fantasin
Orden formar
sig till protest
du vägrar tro
vad du ser
Sanningen
är alltför svår
att höra
2019-06-10

  BenGust VIP
Vid källan finns kanske svaret
på tvivlet som gnager.
Fint.
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP