Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksnatt

 

 

sommar'n gör en het

det väl alla vet

lustan liksom saven stiger

människan sig till kärlek viger

 

naturen lockar till förförisk dans

ta vara på varje chans

månen högt på himlen står

det var och en förstår

 

lockar till romantiska stunder

till magiska under

när man hittar kvinna

vill han henne vinna

 

vad som än i kroppen sker

vad mannen kvinnan ger

lustfyllt möte i månskensnatt

som lockar till ljuva skratt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-09 12:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"sommar, sommar sommaaaar"
2019-06-09

  överlevaren VIP
Romantiska rader...bra ordat!
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP