Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnt - Haiku

 

 

 

lugnt på Poeter

paus från skrivandet visst

njuter av sommar




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-09 12:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Yes, indeed!
2019-06-09

  Per Drysén
Alla behöver vila ibland
2019-06-09

  överlevaren VIP
Ja, få ny inspiration!
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP