Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Binära tal...


ÄNGLAR

Om jag kunde backa tiden skulle jag gift mig med en afrikanska;
Somaliska eller Etiopiska, vackrare människor finns inte…
Det är i Afrika som våra rötter finns. Vetenskap, konst och kultur;
från Islam liksom algoritmerna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-09 12:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är gift med en etiopiska. Vi gifte oss i Etiopien 1990.
Jag har besökt landet 2 ggr.

Nej, våra rötter finns i Irak. Där låg Edens lustgård.

Men jag håller med dig beträffande Afrikas Horn.

Islam kommer inte från Afrika.

Kristendomens bidrag tycks du ignorera.
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje