Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlycka

 

 

smultron på strå

barfotadans på tå

solvarma jordgubbar

alla tokiga snubbar

bada i  sjön

ro ut till ön

Midsommardans

någonstans

majstång o dragspel

det är inte fel

tjo o tjim o lekar

på näsa nån pekar

sill o potatis

dricka med is

o har jag något glömt

så må det vara drömt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-09 13:31



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"juni, juli augusti"
2019-06-09

  BenGust VIP
Å majsstång me
folkluststjut och
litt dragspelgång.



2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP