Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara det rår på mig.

Bara DET rår på mig.
Musik. Mina koncentrationssvårigheter.
Eller uttråknings-skills.




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-09 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim