Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På hela taget

Jag känner mig som ett lik
grått och dammigt och torrt
och tjälen går långt ner i själen.

Djupfrusen ned till absoluta noll.

Väck mig, väck mig!
Bit mig, ruska mig!
Väck mig till levande livet!

Bulta, min puls
ge blod till mitt liv
och när alla sugande mygg!

Låt det sticka i kroppen
av vaknandets plågor
när domningen släpper och vaken går upp!

Låt det gula och röda
och gröna och blåa
på lyckliga fötter marschera in
och färglägga gapande väggar!

Bort minimalism - jag vill ha en djungel!




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-09 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP