Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss på vilovägar

Att ryssen inte mår bra
känns på lukten som inte är doft
Mamman bredvid, Instagrammar självbilder om och om igen
sonen, cirka fem, beväpnad med bysse, upprepar att han inte ser ut
”Vill du kräkas, och att jag
kräks,
då kommer jag inte hjälpa dig
om jag kräks,
vill du att jag kräks?”
Säger hon in i mobilkameran
där bilden ler redan utan redigering
alltmedan bussen bussar på




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-09 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP