Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMLÖS, ORDLÖS

 

Jag äger

inga drömmar

 

till tröst

 

under ytan

simmar hajar

 

slukar ljuset

mörker råder

 

krossat luftslott

kastat för vind

 

krass verklighet

står oförstörd

 

jag äger

inga ord

 

till tröst




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-06-10 18:13



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
För att bli "hela" människor måste vi bejaka hela vårt spektrum av känslor och upplevelser. Även den negativa färgskalan och det gör du fint i den här dikten.
2019-06-17

  Fulbergarn
Utan drömmar och ord,
sorgligt
2019-06-13

  Lottie Ålhed VIP
Drabbande ord Fint förmedlad känsla Såhär kan det kännas blir min tanke...
2019-06-13

  Judas Ekholm VIP
Svärtan drabbar mig! Sååå snyggt!
2019-06-11

  Niliboy
Råd är dyra, men bön kan hjälp? Fader vår hjälper alla!
2019-06-11

  ULJO
Hoppas verkligen du återfår orden från tröstens ordbok
2019-06-11

  Feliaxel VIP
Drömlös,ordlös nej hoppas du får tillbaka både ord och drömmar
2019-06-10

  Öknens Ros VIP
Att känna hopplöshet där inga drömmar eller ord finns.
2019-06-10

  Marita Ohlquist VIP
En vemodig text om att sakna de rätta orden som kan skingra mörkret!

2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP