Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyktscen



Månen svävar

du bär din lykta

som du alltid gjort

men nu



med ett fastare grepp



som om du såg det

kommande tillhöra

en scen som redan

passerar men



inga omedelbara spår



bara ett krampaktigt

lyktsken över en

en enda punkt i ditt

privata kosmos




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-09 17:18



Bookmark and Share


  Minona
Fint!
2019-08-05

  Margit Grell
Upplever en stark närvaro i dessa
eftertänksamma rader, väl formulerade.

2019-06-11

  Boneyfrank VIP
Texten skapar bilder, det finns en romantisk (fiktiv) ton som är lätt att ta till sig. Applåd given här!
2019-06-10

    ej medlem längre
Den här tycker jag om. Språket, rytmen, bilderna.
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP