Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Längtansfullt
lyssnar jag till vindens
vemodiga rörelser
bland löven
Försöker urskilja
den röst
jag brukade höra där
Men idag
är det bara vinden
som talar till mig




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-09 17:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Varsamt viskar vinden vemodigt vid varats vindlande vik vars vredgade
vågor vilar


2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP