Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetssinne

Jag har ett extremt, 

och av andra erkänt skönhetssinne;

så du kan känna dig glad

för att jag vill vara din vän




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-09 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP