Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vems är problemet i skolan?


Lära för livet


klassrummet
stolar skrapande
röster sorl vimmel
datorskärmens flimmer

hans huvud exploderar
krypningar når benen
sparkar ilsket
spänningar lättar

alla arga
mest han själv
sluta förstöra
bara sluta

vill vara med
vill inte vara med
får inte vara med
skiter i er

åtgärdsplan
ett luftigt papper
ADHD
bara några bokstäver

skolan har inga pengar
jag har inga pengar
jag anmäler skolan
skolan anmäler mig

det är hans fel
det är skolans fel
det är mitt fel
nu har vi gjort allt

låt socialen ta över
vad som eventuellt
kan finnas kvar
av oss.












Fri vers (Fri form) av Lena Staaf VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-09 18:38



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och träffsäkert.
Skolan och överhuvudtaget
livet är ett helvete för
många barn och ungdomar.
Själv lade jag av i åttan,
posttramatiserad och
osynlig.
2021-10-14

  KattenKin VIP
Så jädrans bra skrivet - been there, done that, got the t-shirt!
2020-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP