Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE TILL & FÖR ALLA!

Ljuvlig musik är det också
en sorts kärlek som kan
fylla en...

Och en målning dess skönhet
väcker den i sin tystnad också
upp kärleken i en...

En vacker blomma sägs ju
alltid tala kärlekens språk
till en...

Så helt plötsligt kan man ha
TRE KÄRLEKAR TILL...

Att hålla om och tycka om!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-06-09 18:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis just så!
2019-06-10

  ULJO
Det är också kärlek.
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt