Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Furien



Frukten av din livsstil:
den strömmande utvecklingen
av energifält
strukturer i atmosfären
mörkrets hämnd
Konstens centrum
är katalysator för oförrätter
samt metafysikens lagar
i tidens universum




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-09 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP