Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kunde inte stanna länge

Du, solen går upp varje dag ändå
Fast du släppte min hand
Fast du såg mig falla
utan att hjälpa mig
Jag fortsätter gå ändå
för att jag måste
för att jag aldrig kommer förstå

Jag älskade dig inte
Jag älskade ett tillstånd
som var bortom mitt förstånd
Ett galet vakuum, en flykt
ett mellanrum
i den fula verkligheten

Du, jag längtar tillbaka ibland
Fast jag känner dig knappt mer
Det gör ont
men jag är säker nu
du kommer inte tillbaka
För jag passade
inte in i din värld
Kanske passade du
inte heller i min

Hjärtat som stannade
En jordbävning,
ett vulkanutbrott
När du sa att vi inte var
någonting speciellt
När du sprang, sprang, sprang
mot ingenting alls

Min älskling
Mitt solsken
Min finaste vän
Mitt hjärta krossades
när du lämnade mig
men
Jag saknar inte dig
Jag saknar ett tillstånd
Ett tillstånd som kom med dig




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-09 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP