Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst har du fel

 

Var hittar du sanningen
i ditt “Uppdrag granskning”
Erkänner du dina fel
eller anklagar du bara alla andra för att ha fel

Törs du se sanningen i vitögat
kan du passera nålsögat
Kan du skippa cyklopögat
i sökandet efter roten till ondskan så måste egna egoismen bedövas

Klarar du det
inte många gör det
Ack så få
vill bemöda sig med det sättet att gå på

Det är därför världen ser ut som den gör
vi är oftast en biorsak till dess odör
Det är därför det är så svårt
för i all vår egoism växer djävulens support

 
 
 
 



Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-09 20:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2019-08-06

    ej medlem längre
Det är de egna vinsterna man söker.
2019-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Människan är inget djur.
2019-06-09

  H.C.B
flockdjuret människan...
2019-06-09

    ej medlem längre
Är det en specifik person du ställer frågan till? Vem i sådana fall?
2019-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Beklagar dubbelexponeringen.
2019-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Det kallas synd.
2019-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Det kallas synd.
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP