Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon

Imorgon lyser solen på oss som vandrar genom livet

Imorgon blir det lättare att andas 

Klorofyllen fyller växterna med glädje

Du kan ta det som ett löfte ifrån mig

 

Imorgon står du och väntar utanför min dörr

Imorgon går vi tillsammans över ängarna

Dimman skingras som en rök av vinden

Du kan ta det som ett löfte ifrån mig

 

Imorgon behövs inga biljetter på spårvagnen 

det är fritaxa för fripassagerare 

Konduktören och kontrollanterna har frigång

Du kan ta det som ett löfte ifrån mig

 

Imorgon seglar molnen över himlens höga rymd

blicken bländar horisonten när du ler

Kärleken ger livet som en gåva

Du kan ta det som ett löfte ifrån mig

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-09 21:36



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Som en hoppfull dröm om morgondagen.
Skön att vila en stund i.
2019-06-11

  Eva Helene VIP
Mjukt, drömskt och vackert och jag tycker speciellt mycket om upprepningarna som binder ihop dikten så fint.
2019-06-10

  KattenKin VIP
Så fint löfte om en beskymmersfri morgondag!
2019-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbar löftesrik text!
2019-06-10

  Blomma-Stjärna VIP
varmt och vänligt löfte om ja, vad om inte frihet, glädje... lättnad
2019-06-09

  danne //
fin uppmuntrande text
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP