Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så många tårar, så många skratt


Vartannat andetag

 

Att mista en vän, 

en nära

är att för evigt förlora

en stor del utav

sig själv

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-09 22:36



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så sant !!!
2019-07-04

    Peter Söderqvist
Visst är det så. Sorgen smärtar.
Väl fångat.
2019-06-14

  Fulbergarn
Bara minnet återstår
2019-06-11

  Lars Hedlin
Känslan stannar djupt inom
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP