Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eva

Ni tog alla ord i alla rum
ni såg genom springorna där vi stod nakna
när kärlek började med bråk

Ni tog det som var vårt
pannan nedtryckt
håret fastfruset mot marken

I våra hem sparkade ni på gömda fläckar
och vi hostade upp blodet
som gav era kinder färg

vi kommer aldrig ge oss
eller offra oss igen





Fri vers av erme
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-09 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme