Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det ofullständiga.




I övermorgon
Skall ett under ske

Som mognade till
sig i förrgår.

Men däremot
ingenting

mitt emellan

som så syndigt
och osynligt. ..

Vidberörde
de ovetandes

Utanförskap




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-10 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP