Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger Dr Limerick?

En tråd som håller ihop gen
bör vara absolut, stark och ren
och lät att hitta
för den som ska titta
så genrep ej ställer till nå´n scen...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-10 07:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Häpenheten får en att gapa, likt e fisk eller apa, den får en att över akningen ge, något för envar som vill se, vad pjäsen går ut på o vill skapa...
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt