Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generation i glid



En svans
av
flärd
Högmod

Fördoms-befläckad
Och ofri
Färgad av utvalda skeenden

Är vad jag ser

Och som

Ligger

Ständigt

i mitt blickfång

När jag tittar ut
över
En ny
generation
Människor




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-10 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP