Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen bromskloss...


Saktar in
då hjulen spinner
alltför snabbt
utan fäste
och markkontakt

Inte för att vara
en bromskloss
Eller hindra
utvecklingen

Mer för att testa
en idé om att
lägga grund och
ge förutsättningar
för ett mer hållbart liv
på solidare grund




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-10 09:18



Bookmark and Share


  Margit Grell
Väl formulerat!
2019-06-11

  Kungskobran VIP
Saliga äro de saktmodiga...
2019-06-10

  Fulbergarn
Riktigt bra tanke
2019-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord av en klok kvinna!
2019-06-10

    ej medlem längre
Kloka tankar i en språklig dräkt att njuta av!
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP