Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så synd om läraren...

För magister inget sig vill...
Om asatron informerar Bill...
Då blev det helt stopp
som han åkt på en propp...
För Oden räckte inte ens till...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-06-10 10:01



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt