Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontinuitet

 När var och varannan dag är helgdag

så blir tidens kontinuitet bruten

och blir till stor olägenhet för gamla och sjuka

som märker att besök från hemtjänst tenderar att utebli

Och det är hopplöst att få någon nära tid hos Vårdcentralen

Nu är det bara midsommar kvar

Sedan är det slut på stora helger på ett bra tag

Och det går så bra att klara sig utan

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-10 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP