Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att kunna så mycket man kan

 

Jag!
Önskar!
Kunna så mycket som möjlig

Så att jag kan leva självständig från andra

Jag!
Önskar!
Kunna alla djurens språk

Så vi kan prata ostörda

Jag!
Önskar!
Att kunna tala universums språk

Utom människors språk

Djuren ljuger inte
Galaxen ljuger inte
Men,

En människa brukar alltid gör det

Kunskapen är ett hav
Människan är en droppe i havet
Sökandet efter kunskapen är en möjlighet

En gåta som ingen människan kan nå eller lösa

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-06-10 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP