Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog i älgskog

Jag älskar
vindsångens vilda brus
i skogens dendritiska orgelpipor

Jag älskar dagens friska
syresättning
av min existens

och nu hör jag:

Vilda vinden i träden
når samlagets uppgivna triumf
i en luftig orgasm;

den svävande andens befruktning
av den tunga materien

There you are!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-10 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP