Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara medmänniska




Att bry sig om
kan missuppfattas
som att lägga sig i

tar hellre risken att bli avvisad
än att senare ångra att jag inte gjorde något




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2019-06-10 12:13



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra att bry sig och att ingripa.
Kloka är dina tankar!
2019-06-26

    ej medlem längre
Det gör du med all rätt, tycker och tänker så jag med..
2019-06-17

  Quasimodo
Klokt och insiktsfullt och är med dig hela vägen för detta!
2019-06-17

  Lars Hedlin
Bra där!
2019-06-16

    Peter Söderqvist
Kloka ord och råd på vägen.
2019-06-14

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt men svårt.
2019-06-11

  StinaJ VIP
Tänkvärda ord.
2019-06-11

  Olof Lagerhorn VIP
Håller med dig om det. Empati
och medkänsla är en mycket
bra grundhållning.
2019-06-11

  överlevaren VIP
Instämmer!
2019-06-10

  Evelyn Falk Möller VIP
Mycket bra!
Det skulle fler göra.
2019-06-10

  KattenKin VIP
Bra tänkt, så skulle fler tänka så vore världen en bättre plats!
2019-06-10

  Eva Helene VIP
Så rätt tänkt och skrivet!
Fint!
2019-06-10

  Fulbergarn
Helt rätt det finns några tillfällen när jag önskar jag gjort så!
2019-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt rätt tänkt, du kloka människa! Att bry sig om kan ibland rädda liv.
2019-06-10

  Blomma-Stjärna VIP
skönt att det finns människor som du!
2019-06-10

  WyS VIP
Man ska följa sitt hjärta! Insiktsfullt!
2019-06-10

  Feliaxel VIP
Precis så är det
Kloka ord
2019-06-10

  MALVAA VIP
att göra så gott man kan bättre än inget
du är redan medmänniska och det känns ju ;)
2019-06-10

  ULJO
Vilket underbart uttryck. Sagt av någon mycket omhändertagande och ödmjuk person.
2019-06-10

  Niliboy
Du har så rätt! Det är till glädje att vara medmänniska!
2019-06-10

  Maria Sundelin VIP
Precis
Utan omtanke ingen bra värld
Kramar
2019-06-10

  Lottie Ålhed VIP
Klokt diktat Bättre engagerad och empatisk med risk att bli avvisad....
2019-06-10

  Öknens Ros VIP
bättre en gång för mycket, än en gång för lite.
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP