Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudkonstnärens leende

Om jag håller dagen
lite an
och lyssnar långsammare;
ja, låter ljuden sjunka
till en låtsad bottens sediment,
blir hackspetten en puka,
och hästtransportens lucka
den väldigaste dragkamp
mellan gott och ont,
som på ett grafiskt blad,
måhända,
av Gustave Doré,

så låt det ske;

håll dagen an
och se

hur fågeln blir ett instrument
som bankas väldigt
i en symfoni
och hästtransporten
andemakters strid
om mänskans väl och ve




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-06-10 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP