Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modet väger över, lite mer än rädslan

Ett modigt kliv
rätt ut i det sårbara.
Du tappar andan
medan du parerar din balans.
Inget blir till,
utan viljan till förändring.
Modet väger över,
lite mer än rädslan.




Prosa av Feminaz
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-10 15:16



Bookmark and Share


  Trollbunden
Och det är allt som behövs. En dikt som sa mycket, på ett kortfattat sätt. Varför krångla till det? ;)
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz