Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakerna tjatar

Tingen tiger men talar ändå 
på sitt eget vis

Stumma står de och stirrar 
och ger mig tysta tecken
Talar om för mig vad jag borde göra

Sakerna tjatar 
de ger sig inte
om och om igen ger de mig puffar och påminnelser

tills min tröghet ger vika
och jag skrider till handling
enligt deras önskan




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-10 20:50



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Så igenkännande och samtidigt så fint vinklat. Tycker mycket om din text.
Tycker mig se en något småirriterad person, troligen en kvinna, men det kunde lika väl vara en man.
Kvällens behållning!
2019-06-16

  Björn Nilsson VIP
Är det vi som äger tingen, eller tingen som äger oss? - Somliga ting verkar ha en förmåga att säga "stopp, jag vill inte bli bortkastad".
2019-06-11

    ej medlem längre
Exakt. Tingen tjatar på samma vis här. Jag är lika envis som de, så ibland vinner den ena sidan och ibland den andra :D
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP