Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Snart sommar och sol

SNART, MYCKET SNART är sommaren här. Kanske råkade sommaren överraska oss redan förra helgen. Idag hade jag på mig kortbyxorna hela dagen och även på kvällen.
Det märktes särskilt väl att även andra personer påverkats av hettan i luften. Jag besökte ett café ikväll där de församlade fokuserade på det goda samtalet. Det fanns inte utrymme för "kall-prat", utan mötesvärden uppmuntrade alla att bidra med "varm-prat" istället. Och då skulle det vara djupgående, varma förtroliga samtal. Kanske med inslag av sommar? I vilket fall som helst så satt jag där i mina kortbyxor och kortärmad skjorta och pratade om det som är mig mycket nära: mina känslosamma texter om kärleken. Där är det högsommar på varje rad. En trubadur insisterade på att få sätta en melodislinga på någon av mina texter. Och vips så försvann en av mina poesiböcker.
Kanske var han också en sommardyrkare som hoppades få uppleva den eviga sommaren med hjälp av mina texter och deras inverkan.
Prosa (100-ordare) av Bengt Malmsten VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-10 23:02Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Låter som en härlig kväll, som gav nya intryck. Att samtala om olika ting och bjuda varandra på tankar och upplevelser är härligt.
2019-06-11

  ULJO VIP
Sommaren kommer och går detta år. Naturen behöver ha det så
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Malmsten
Bengt Malmsten VIP