Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En världslig kärlek

 

Utan kött och blod 

äger hon en del av

mitt hjärta 

 

Med sin kropp och

väsen får hon hela mitt

hjärta att vecklas ut

 

Det är så det är 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2019-06-10 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Denna text letar sig alra längst in i mitt
tudelade och oskuldsfulla medvetande.

Vi ser samma skapande ljus och andas
dess nyskapande och befriande luft.

Berörd



2023-10-25

  christian hüls VIP
så mycket mer
mellan raderna
än i

fint fångat
2023-08-09

    ej medlem längre
Nu borde alla förstå hur viktig en kvinna är för en man.
2020-08-23

  Maja Ivan
Tänk att det är så, som du beskriver, att de finns de som får hjärtat att vecklas ut. Genom din text belyser du något osynligt som samtidigt är så synligt. Tack för din beskrivning av något jag letat ord för.
2020-08-07

  Elinor Sörensson VIP
Vackert
2019-08-11

  Henry Wilmer
good
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP