Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt söta ansikte

Helt plötsligt får jag syn på söta dig i vimlet
av människor och ansikten vid T-Centralen
Mitt i mångfalden av ansikten som kommer ifrån
världens alla hörn
Kineser, Araber, Afrikaner, Amerikaner, Australier
Svenskar och Thailändare o.s.v.
En väl samlad skara
Men ditt söta ansikte går ju inte att ta miste på
då jag försöker att tränga mig fram till dig
för att hälsa på dig
Men när jag väl har lyckats komma fram till dig
så har du redan hunnit gå vidare
Försvinna spårlöst i folkvimlet
Och då kan jag ju inte göra så mycket annat än att
rycka lite på axlarna åt det
För ibland så kan det ju bli så
Att man går förbi varann utan att man får syn
på varandra...

Helt plötsligt får jag syn på söta dig i vimlet!

Ken Cassel
10/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-10 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel