Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste hos dig




Till slut väljer jag
den sanning du har projicerat över
hela dig
en galadress av
fantasier förhoppningar och
galenskap




Fri vers av mögel
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-10 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel