Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det möjligt?

Är det möjligt idag
då det tycks vara avgrunder mellan människor
att bygga plattformar
där människor
kan mötas som likar
oavsett plats på samhällsstegen
och oavsett religionstillhörighet?

Idag är det polariserat
grupper möts inte
vi stirrar föraktfullt på de som tigger
var och en ska vara sin egen lyckas smed

För 100 år sedan i Sverige var det möjligt
vi formade gemensamt en politik som skulle
inkludera folkflertalet.
En politik som syftade till utjämning
Är det möjligt idag?




Fri vers av AA VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-11 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP