Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man nu börjar att älska någon

är det väl lika bra att man säger det till henne
I mitt fall, henne
Ja, jag älskar dig
Och det har jag ju gjort ända ifrån första stund
som jag la ögonen på dig
För om jag nu inte säger det här till dig, om hur jag
känner det, så kanske jag bara förlorar dig
då någon annan tar dig ifrån mig
Och det vill jag ju inte
För du är ju en av mina allra bästa och käraste vänner
Men om jag nu skulle råka förlora dig, på grund av
att jag säger, att jag älskar dig
Då kommer det inte att kännas helt okej, utan mera
helt oacceptabelt och jag blir ledsen
Vilket är självklart om man nu börjar att älska någon
så som jag gör?!

Ken Cassel
11/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-11 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel