Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbar med vispgrädde

är alltid lika gott på sommaren
I sommarvärmen
Alltid lika eftertraktade då de bara smälter i munnen
på en medan de lite lätt kyler ner hela gomen
Och det kan väl inte bli så mycket bättre än så
Jordgubbar med vispgrädde som passar till både stora
som små
Mmm, yummie!
Nä, sluta inte kompis
Det är bara att ta till och ösa på...

Ken Cassel
11/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-11 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel