Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUNI

 

nu känns liljekonvaljdoft

i årets bästa tid

naturlyrikern vaknar

och gläder sig därvid

nu prunkar junigrönskan

så skön och underbar

tillmötesgår den önskan

om sommar, som jag bar

 

LARZ GUSTAFSSON 11/6 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2019-06-11 04:58



Bookmark and Share


    Lars J
Tycker om ordet "Naturlyrikern" :-)
2019-06-11

  stormengudrun VIP
Jättefint :-)
2019-06-11

  AKT VIP
Så vackert du beskriver junigrönskan,
det vackraste som vi har.
En bild av dessa fröjder
din dikt lämnar kvar.
2019-06-11

  överlevaren VIP
Ja en härlig tid!
2019-06-11

    ej medlem längre
Dikten var en soft en.
Välrimmat med bästa doften.

2019-06-11

  Elaine.S VIP
Fint Larz, om denna underbara månad av blomster och ljus
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP