Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solblekt himmel

Det går någon
gömd i rummets skugga
ut genom en passage emellan
dag och natt
medan verkligheten avvaktar

Denna någons spegling
drar ihop sig inför den iskalla vinden
och nyfiknas ögon
från de som vandrar förbi

Läpparna som smakar frostig kyla
var morgon då man häller
morgonens bittra dryck i min mun
Det är dags att stiga upp
och ta emot fåglarnas växlande rytm
på en solblekt himmel




Övriga genrer av Lennart Andersson
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-11 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson