Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiktiv person i,dikten.


Olycklig kärlek

 

 

dagen du gick 

grät himlen

mina tårar

blev ett med regnet

 

svart blev dagen

svart blev mitt liv

aldrig mer kärlek 

aldrig mer kyssar och kramar

 

jag går i kloster

och blir nunna

ber Ave Maria tio gånger om da'n

lever kyskt och fromt

 

hjälper inte detta

kastar jag mig i havet

på det djupaste stället

fastän jag kan simma 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-11 09:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Helgardering!
2019-06-11

  Fulbergarn
Tragik, tragik
svart som sot
den är sig lik
men vad hjälper det
när man står där
som en idiot
2019-06-11

  MALVAA VIP
Olyckligt slut
Synd
Så händer det ibland :(
2019-06-11

  överlevaren VIP
Bra ordat!
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP