Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det späda året

Det späda året väckte 90 tals aktivisterna till liv

Det späda året avslöjade rasismens bortglömda slöja

Det späda året sköt ett skyfall av blykulor

Det späda året skapade hög konjunktur för begravnings entreprenören

Det späda året utmanade egots verklighetskontroll

Det späda året klättrade jaget upp i dominans hierkin

Det späda året är över eller har det precis börjat ?





Fri vers (Fri form) av sumerian
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-11 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sumerian
sumerian