Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sileshår och tätört

Nu hänger kraftledningarna tunga
molnen av ärgad koppar, plasthärvor, rök
nu mörknar glaciärerna
sedda från rymden
nu är jag en sten som återfunnits under inlandsisen
en urholkning i berget, ett klart vatten
permafrosten sjunker sakta, andas
under en lågt flygande himmel
av väte, av vitmossa och kattfot




Fri vers av Grävling
Läst 218 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-06-11 11:18



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Som att knockas av en ångvält, plattas till, slitas upp och sedan bitchslappas ett par gånger medan orden skriker i öronen. Überjävligt stiligt!
2019-06-11

  Rafmagn VIP
Wow!! Helt fantastisk dikt!
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling