Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Symbolvärde

 

 

För mig är din blåa himmel alltid sommar

och sädesfältens gyllene gröda

du finns där i vardag och fest

men många inser inte

du binder samman trådarna, livet och skörden

 

 

Anm

Korset symboliserar kristendomen. Färgernas ursprung mer oklart. Blått och gult fanns tidig i heraldiska symboler ex tre kronor var vanliga i medeltiden.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2019-06-11 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP