Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och fakking bristen på


Simplicitet



Största skillnaden mellan verklighet och fiktion är att
i verkligheten vet vi inte varför vi gör saker




Fri vers av mögel
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-11 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel